GrenaaS.net

Egnsnettene på Djursland

Postboks 199 - 8500 Grenaa - Tlf: 60 250 250

Opdatering om det ustabile internet via Ålsømasten

310524

Vi har arbejdet intens på at stabilisere internet-forbindelserne fra Ålsømasten og holder vedvarende øje med situationen.
Da vi først får elektriker tilsyn af strømforholdene ved Ålsømasten på mandag og tirsdag d. 3. og 4. juni, så vil der muligvis være brugere af Grenaas.net, i området syd for Grenaa, som i weekenden oplever problemer med internettet.
Hvis det er situationen for dig kan du låne en nødnet bredbånds router indtil problemerne ved Ålsømasten er blevet løst.

Hvis du vil låne en af vore nødnet bredbånds routere, imens der er problemer med internettet fra Grenaas.net, så skriv en SMS til vores support nummer 60 250 250 og bed om at låne en nødnet bredbånds router. Oplys navn og adresse samt telefonnummer, så finder vi en løsning til dig.

Venlige hilsner fra
Bjarke Nielsen
formand@grenaas.netHvis du vil låne en af vore nødnet bredbånds routere, imens der er problemer med internettet fra Grenaas.net, så skriv en SMS til vores support nummer 60 250 250 og bed om at låne en nødnet bredbånds router. Oplys navn og adresse samt telefonnummer, så finder vi en løsning til dig.

Venlige hilsner fra
Bjarke Nielsen
formand@grenaas.net- Skrevet af Bjarke

www.GrenaaS.net - Kontakt (at) GrenaaS.net

Retur til GrenaaS.net