GrenaaS.net

Egnsnettene på Djursland

Postboks 199 - 8500 Grenaa - Tlf: 60 250 250

Det skal åbenbart ikke være nemt...

090724

Tirsdag arbejdede teknikerne på at få forbindelses-vejene (ruter) i Grenaas.net's nye netværks-infrastruktur etableret, så der kan komme internet til alle de steder der skal. Der var meget bøvl med det. Til sidst sporede de at vores oprindelige fiberforbindelse fra Global Connect til varmeværkets skorsten ved Violskrænten var ude af drift. Det viste sig at forbindelsen var blevet slukket, selvom vi har modtaget regning for 3 måneder frem. Teknikerne fik forbindelsen genoprettet, men det har givet anledning til en stor forsinkelse i tirsdagens arbejde.

Forudsat at der ikke støder yderligere uforudsete forhindring til, så forventer teknikerne at de får etableret alle de forbindelses-veje der er brug for i løbet af onsdagen, så der opstår adgang til internettet alle vegne i Grenaas.net.

I kan være sikre på at alle gør deres bedste...

Venlige hilsner fra
Bjarke Nielsen
formand@grenaas.netForudsat at der ikke støder yderligere uforudsete forhindring til, så forventer teknikerne at de får etableret alle de forbindelses-veje der er brug for i løbet af onsdagen, så der opstår adgang til internettet alle vegne i Grenaas.net.

I kan være sikre på at alle gør deres bedste...

Venlige hilsner fra
Bjarke Nielsen
formand@grenaas.net- Skrevet af Bjarke

www.GrenaaS.net - Kontakt (at) GrenaaS.net

Retur til GrenaaS.net