GrenaaS.net

Egnsnettene på Djursland

Postboks 199 - 8500 Grenaa - Tlf: 60 250 250

Endelig har alle på Stenaline knudepunktet fået adgang til internettet igen

291023

Det har holdt hårdt med at få selve Stenaline rundstråle-radioen til at virke og dermed genetablere internetadgangen for brugerne i nærområdet efter stormen.
Fredag kom så den nye rundstråle radio som vi bestilte i onsdags. Men den kom for sent frem med posten til at vi kunne montere den mens det var lyst, og man kunne arbejde med den lift vi have lejet. Derfor blev den først monteret med liften lørdag. Men til vores store forbavselse virkede det ikke... Så mange ting blev forsøgt i løbet af lørdagen, men intet af det virkede. Efter at have analyseret oplevelserne og konfereret med erfarende folk, blandt andet den tidligere formand og en tidligere aktiv som kender knudepunktet, men nu er aktiv i Primanet, nåede vi frem til at det eneste der endnu ikke var skiftet var strømforsyningen. Da den så blev skiftet i dag kom der endelig hul igennem. Alle som har bidraget skal have en stor tak for hjælpen !

Vi beklager meget alle de gener det har medført for brugerne i nærområdet at være uden internetadgang i så lang tid !

Venlige hilsner
fra Bjarke Nielsen
formand@grenaas.netVi beklager meget alle de gener det har medført for brugerne i nærområdet at være uden internetadgang i så lang tid !

Venlige hilsner
fra Bjarke Nielsen
formand@grenaas.net- Skrevet af Bjarke

www.GrenaaS.net - Kontakt (at) GrenaaS.net

Retur til GrenaaS.net